Degustace s francouzským vinařem

Degustace s Frederickem Raspailem z vinařství Jean Claude Raspail

Můžeme doručit do:
8.7.2022
Možnosti doručení
Skladem (>6 ks)
Kód: 596
1 199 Kč 990,91 Kč bez DPH
Kategorie: Vstupné
Po Praze zdarma, po ČR zdarma při nákupu od 900 Kč
Víc jak 95 % zboží skladem!

Frederick Raspail v Praze! Špičkový francouzský vinař a náš kamarád Frederick Raspail povede degustaci jeho vín, které v ČR dostanete pouze u nás. Akce se koná 4. července 2022, tedy před státními svátky, takže se můžeme rozšoupnout:), na adrese Újezd 20, Praha, v baru Morna od 19:00. Frederick hospodaří na vinicích v okolí městečka Saillans na pomezí Alp a Provence, na degustaci ochutnáte širokou paletu jeho vín, od osvěžujících bublinkových Clairettů, přes nádherné Cremanty a samozřejmě také tichá vína, jako jsou jeho Chardonnay a Syrah, zrající v dubových sudech.  Celý večer budou k dispozici francouzské uzenářské speciality, sýry a černé olivy AOP Nyons, k dispozici je pouze 15 míst. Pro mimopražské jsme schopni zajistit i ubytování v místě konání. A pozor, bude i tlumočník do češtiny :)

Vstupenka je ve formě kódu (číslo objednávky) a je na jméno,  které, pokud se neshoduje s objednatelem napište prosím do poznámky. Toto pečlivě uschovejte a předložte  při vstupu. Za případnou ztrátu, či zcizení, neneseme odpovědnost. V případě odřeknutí účasti do 28.6.2022 vracíme 100 % ceny, při odřeknutí od 29.6.2022 se vstupné nevrací.

Upozornění: akce je z technických důvodů přesunuta na konec října 2022, termín upřesníme, jakmile to bude možné. Vstupné zůstává v platnosti, nicméně na požádání samozřejmě vstupné vrátíme. Děkujeme moc za pochopení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Rodinné vinařství  v apelacích Clairette de Die a Cremant de Die v obci Saillans u horské řeky Drome, podle které se jmenuje i celý departmán.  Založeno roku 1942 a od roku 1997 vedeno velkým sympaťákem Frederickem Raspailem (a jeho milou paní Anouck), který studoval enologickou školu v Champagne, kde následně pracoval i jako enolog ve známém domu Bollinger. Celé vinařství pracuje v režimu bio a v podstatě určuje trend v celém regionu, kdy kromě Clairette de Die a Cremant de Die dělá i tichá vína a dokonce ledové víno, což je v této oblasti naprostý unikát. Vinařství je velmi malé, celková roční produkce je 16 000 lahví.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení