BIO Cremant de Die Brut - zrání v dubovém sudu

 
 

Krásný, suchý Cremant zrající 2 roky v dubových sudech

Dostupnost Skladem (> 6 ks)
Můžeme doručit do
20.10.2021
Cena 329,75 Kč bez DPH
399 Kč    
Kód produktu 74
Značka Jean Claude Raspail
Kategorie Sekty
 

Nový ročník 2017 (letos nalahvovaný) skvělého Cremantu, suchý Cremant de Die zrající 2roky v dubových sudech, velmi výrazný rukopis enologa se zkušenostmi ze Champagne. Jeden z nejlepších Cremantů ve Francii Předchozí ročník získal v roce 2019 na 28ème CONCOURS NATIONAL DES CREMANTS - tzn 28. národní soutěž Cremantů ZLATOU MEDAILIVe vůni komplexní květinovo kořeněná vůně. Velmi vhodné k bílým masům, ke křepelkám a rybám. Nebo jako aperitiv a nebo klasicky, jen tak pro radost. Nezapomeňte, při  objednávce nad 500 korun máte dopravu zdarma!!!

Barva (?) Bílé
Cukr (?) suché
Typ vína (?) Šumivé
Typ vína šumivé
Barva Bílé
Odrůda Clairette, Aligotes, Petit muscat
Alkohol 12,5 %
Ročník 2017
Zrání Dubový sud 2 roky
Archivace 6 let
Objem 0,75 litru

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Rodinné vinařství  v apelacích Clairette de Die a Cremant de Die v obci Saillans u horské řeky Drome, podle které se jmenuje i celý departmán.  Založeno roku 1942 a od roku 1997 vedeno Frederickem Raspailem, který studoval enologickou školu v Champagne, kde následně pracoval i jako enolog ve známém domu Bollinger. Celé vinařství pracuje v režimu bio a v podstatě určuje trend v celém regionu, kdy kromě Clairette de Die a Cremant de Die dělá i tichá vína a dokonce ledové víno, což je v této oblasti naprostý unikát. Vinařství je velmi malé, celková roční produkce je 16 000 lahví.

domaine-raspail-vigne

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.